Licht

Lichtset huren

Huurt u 1 of meerdere van onze lichtsets, dan bent u verzekerd van een complete set professionele verlichting. Alle sets worden geleverd met alle benodigde bekabeling. Wat er in de lichtset wordt geleverd, wordt vermeld bij het product.

Lichteffect huren

Een mooi en spectaculair lichteffect huren? Wij verhuren diverse soorten lichteffecten. Alle lichteffecten zijn voorzien van een LED lichtbron, en reageren op de muziek. In combinatie met 1 van onze rookmachines komen de lichteffecten nog beter tot hun recht.

Movingheads huren

Movigheads zijn een zeer actieve toevoeging aan uw lichtshow. Er zijn 3 soorten movingheads; beam-, spot- en wash movingheads. Alle 3 de type hebben hun eigen specifieke kenmerken.

Blacklight huren

Een blacklight feest geven, of een sporttoernooi organiseren met blacklights? Wij hebben diverse type blacklights in de verhuur. Zo hebben wij zowel losse blacklights alsmede complete blacklight sets.

Spot huren

Extra sfeer nodig door het uitlichten van elementen in de ruimte? Huur 1 van onze (Led) spots. Wij hebben zowel de conventionele PAR spots alsmede gekleurde LED spots. Tevens hebben wij een assortiment aan (LED) Fresnell spots in de verhuur.

Rookmachine huren

Op ieder festival, iedere theaterzaal of iedere club zie je rook hangen. Wij verhuren diverse rookmachines voor nagenoeg alle toepassingen. Rook maakt de stralen van de lichteffecten en movingheads zichtbaar door de ruimte. Wij hebben zowel normale rookmachines, alsmede fazer, verticale en laaghangende rookmachines.

Stroboscoop huren

Een stroboscoop is een lamp welke zeer snel kan knipperen. Door de instelbare knippersnelheid, kunnen diverse effecten worden bereikt.

Laser huren

Een laser huren voor je feest of evenement? Wij verhuren diverse type en soorten lasers. Bijvoorbeeld een RGB laser. Deze stelt je in staat je discoshow helemaal compleet te maken. LET OP: Neem de veiligheidseisen voor het gebruik van de laser goed door!

Spiegelbol huren

Het meest klassieke effect om te huren is toch wel de spiegelbol. Deze klassieke discobollen zagen we al in de jaren 60 in diverse dancings hangen. Wij verhuren diverse maten spiegelbollen, alle geleverd met een bijpassende motor.

SpecialFX huren

Rook, confetti, CO2, streamers, bellenblaas, alles valt onder de categorie specialfx’s, Wij verhuren diverse effecten om jou feest nog spectaculairder te maken. Eventuele bediening en installatie op locatie is aan te raden.

Bekabeling huren

Bekabeling is eigenlijk altijd noodzakelijk. Al onze apparatuur wordt standaard geleverd met in ieder geval de voedingskabel. Eventuele verlengkabels, dmx kabels en overige signaalkabels zijn optioneel leverbaar.

keyboard_arrow_up