Speakers huren

Om geluid weer te kunnen geven, zijn er goede speakers nodig. Wij verhuren diverse soorten en maten speakers. Daarin kan er onderscheid worden gemaakt in top speakers, en subwoofers. Beide hebben een eigen functie in de weergave van het gehele frequentiespectrum.

Top speaker:

Top speakers, ook wel fullrange topkasten genoemd, kunnen nagenoeg het hele frequentiespectrum weergeven. Het onderscheid tussen de verschillende topkasten, is het formaat van de laag frequentie driver. Voor een kleine toepassing, denk aan een tuinfeest, heeft u doorgaans voldoende aan 2 topkasten. Afhankelijk van ruimte, kan er gekozen worden voor de compacte 10 inch topkasten. Heeft u een grotere ruimte, is de 15 inch beter geschikt.

Subwoofers

In aanvulling op de top speakers, kunt u gebruik maken van subwoofers. Deze geven uitsluitend de lage frequenties weer (ook wel bas genoemd). Door deze subwoofers te combineren met 1 van onze topkasten, kunt u de geluidsset aanvullen tot een ideale set voor uw doel. Onze 12 inch subwoofers zijn een mooie aanvulling op bijvoorbeeld de 10 inch topkasten, terwijl de enkele of dubbele 18 inch subwoofers meer geschikt zijn voor onze 15 inch topkast, of de dubbele 15 inch topkast

Indien u niet exact weet welke combinatie het best geschikt is voor uw toepassing, kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact opnemen.

Toont alle 7 resultaten

keyboard_arrow_up