Rookmachine Verhuur

Rookmachines zijn er in vele soorten en maten. Maar de vraag is natuurlijk…. Welke rookmachine is handig om te huren voor mijn feest of evenement.

Om te beginnen zijn er verschillende soorten rookmachines. Een rookmachine welke een grote hoeveelheid rook kan leveren in korte tijd, een rookmachine welke doorlopend een dunnen nevel produceert (fazer) of een rookmachine welke rook maakt welke dicht bij de grond blijft hangen. De laatste wordt ookwel een low-fog machine genoemd.

De ‘standaard’ rookmachine is een rookmachine welke in korte tijd een grote hoeveelheid rook kan produceren. De rook wordt gemaakt met meegeleverde rookvloeistof op waterbasis. Deze rookvloeistof voldoet aan alle eisen met betrekking tot veiligheid voor mens en dier, en natuurlijk het milieu. Het verschil onderling bij dit type rookmachine is het vermogen van het verwarmingselement. Hoe groter het vermogen van het element, hoe meer rookoutput in korte tijd. Het kleinste model rookmachine in onze verhuur heeft een vermogen van 400 watt. De zwaarste rookmachine heeft een vermogen van ruim 3000 watt

De zogehete fazer rookmachines produceren doorlopend een dunne nevel, zonder de grote witte rookpluimen. Klanten welke deze fazer rookmachines huren, gebruiken deze doorgaans voor het beter uit laten komen van lichteffecten. De fazer rookmachines werken, net als de nromale rookmachines, op rookvloeistof op waterbasis. De fazer machines worden standaard geleverd met standaard dikte rookvloeistof.

De zogehete low-fog machines produceren een laaghangende rook. Dit wordt bereikt door het afkoelen van de rook middels bijvoorbeeld ijsblokjes. De laaghangende rookmachines welke wij verhuren worden gekoeld middels ijsblokjes. Daardoor ontstaat een rook welke langdurig bij de grond blijft hangen. Door het toepassen van ‘snel vervliegende’ rookvloeistof, is de rook opgelost voordat deze kan opstijgen.

Alle rookmachines welke wij verhuren, worden geleverd met een volle tank rookvloeistof en afstandsbediening. Houdt bij het huren van een rookmachine wel rekening met de stroomvoorziening en eventuele brandmelders.

Toont alle 5 resultaten

keyboard_arrow_up